Roeipakje

Een roeipakje is dé roeikleding die niet mag ontbreken in de kleding kast van zowel de amateur als wedstrijdroeier. Wij maken ze voor jou geheel naar eigen wens!

Roeipakjes op maat

Neem het op tegen de beste in je sport met deze uitstekende roeipakjes van UnitedRowing. Of je nu een individuele sporter bent die er uitmuntend wilt uitzien op het vlot, of een team wat bij de volgende regatta voor een podiumplek gaat, deze roeipakjes zorgen dat jij je doel bereikt.

Tijdens een wedstrijd wordt er een mix van kracht, uithoudingsvermogen en teamwork van je verwacht om die podiumplek te bereiken. Met de op maat gemaakte roeipakjes van UnitedRowing kun jij je comfortabel voelen en je volledig richten op je doel.

Elk roeipakje uit onze collectie is gemaakt van zeer flexibele lycra welke elke beweging van je lichaam volgt en voorkomt nare schuurplekken. De vocht afvoerende kwaliteiten van het roeipakje zorgen ervoor dat je transpiratie goed wordt afgevoerd, waardoor je een fris en droog gevoel blijft houden. Ademend, lichtgewicht en zacht, onze roeipakjes zijn beschikbaar in allerlei maten voor zowel mannen als vrouwen. De strakke pasvorm zorgt voor een gestroomlijnd en atletische gevoel, zowel tijdens je training als bij die ene grote wedstrijd.